Monday, November 2, 2015

Pozvánka na přednášku "Léčivá hudba, tma a půsty na cestě ke zdraví a harmonii"

Srdečně Vás zveme na večírek s Danem a Janou Čadovými - ze zvukových lázní DAJÁNA, Praha 
Ve středu 18.11.2015 od 18.30h

Hudba nemusí být jen zvukovou kulisou nebo pro zábavu. Může nás harmonizovat, čistit, uvolňovat, léčit a vést na naší cestě. Teoreticky i prakticky si ukážeme si, jak využívat léčivých vibrací starých etnických nástrojů, jak harmonizovat tělo a duši, jak se zbavovat stresu a napětí a jak léčit různé problémy na fyzické i psychické úrovni. Budeme vnímat hudbu jinak než jsme zvyklí.

Povídání bude proloženo živými zvukovými ukázkami a posléze se ponoříme do hudební relaxace, tzv. ZVUKOVÉ LÁZNĚ, ve které se v plynulém sledu rozezní představené nástroje. Můžete se těšit na takové unikáty, jako je rezonanční lehátko, dešťový sloup, gong, didgeridoo, sundrum, sférická píšťala, tibetské mísy, šamanské bubny, indiánské flétny apod.

Povídat si budeme také o blahodárném působení pobytu ve tmě, zdravé stravě, vícedenních půstech a dalších vlivech na naše psychické a fyzické zdraví.

Manželé Dan a Jana Čadovi jsou muzikoterapeuté a maséři. Zajímají se o různé tradiční i netradiční masérské, terapeutické, léčebné a meditační techniky (a jejich vzájemné kombinace), psychologii, alternativní medicínu, práci s energií, zdravý životní styl apod. Sbírají staré duchovní a obřadní nástroje a zkoumají jejich působení na lidský organismus. V Praze na Pankráci spolu provozují Zvukové lázně a relaxační centrum Dajána, kde pomáhají ostatním hledajícím nacházet sama sebe, svoji cestu a smysl života.
Vstupné 150,- rezervujte si místo předem
Těšíme se na Vás :)

více na www.dajanapraha.cz

No comments:

Post a Comment